TRUENORDIC

Mer information finns även på www.truenordic.com
Om du vill beställa själv på Truenordics hemsida så behöver du mitt ID: 10751
Produkterna kan också beställas på www.smelyckan.se om du bor i Västra Sverige. Jag levererar hem till din dörr.

VITA
De mest beprövade och effektiva antioxidanterna och näringsämnena i en produkt. Allt du behöver för bästa närings- oxh telomer-effekt. Koenzym Q10 astaxanthin, kurkumin (huvudsakliga aktiva ingrediensen i gurkmeja), broccoli, grönt te för att nämna några med sammanlagt över 10.000 studier bakom sig. Astaxantin från mikroalgen Haematococcus Pluvialis är en naturlig karotenoid, som kan hittas i vanliga sötvattenkällor världen över. Naturligt astaxantin har en unik molekylstruktur som gör den hundratals gånger starkare än någon annan antioxidantmolekyl. Därför har den kallats ”Kungen av antioxidanter”. Mer om VITA…

OMEGA
Världens mest råa och färska Omega 3. Ingen blekning, luktborttagning eller raffinering. Alldeles som Moder Natur gjort det med alla de kraftfulla näringsämnena som finns naturligt i havet.
DHA och EPA är fleromättade fetter som spelar en mycket viktig roll för synens utveckling och hjärnans funktion hos spädbarn. DHA bidrar till bevarandet av normala triglyceridnivåer i blodet. (Brist på dessa triglycerider har de som har Parkinson, Alzheimers, Demens m.fl. Även de med ADHD blir bättre med tillskott av Omega 3)

DHA och EPA bidrar till bevarandet av normalt blodtryck. Kombinera med VITA för bästa effekt. Mer om OMEGA…

OMEGA
Kapslar med kallpressad laxolja – kosttillskott. Se ovan. Mer om OMEGA…

NITRO
Ökar syresättningen med upp till 24%. Ger långvarig energi, Låg insulinrespons – stabiliserar blodtrycket, ökar prestation och uthållighet, förbättrar blodcirkulationen och reducerar inflammationer.
För hållbar och hälsosam energi – Den ultimata nitric oxide-boostern. Tas 60-75 minuter innan träning. Eventuellt hälften innan och hälften under träning.
Kosttillskott med växtextrakt, aminosyran L-Arginin och vitaminer.Mer om NITRO…

COCORA
COCORA är en speciellt utvecklad mörk choklad med ett extra högt innehåll av kakaoflavanoler. Ett dagligt intag på 10 g COCORA ger minst 200 mg kakaoflavanoler, vilket är den mängd som är godkänd av EU/ Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) för hälsopåståenden:
”Kakaoflavanoler hjälper till att behålla blodkärlens elasticitet, vilket bidrar till normal blodcirkulation.” Just nu utvärderas om vi kan använda hälsopåståenden för blodtryck och reducering av rynkor och fina linjer.

COCORA genomgår en skonsam process med låg temperatur som säkrar högt innehåll av flavanoler och andra näringsämnen. Vi använder endast de bästa kakaobönerna som är tillgängliga! Mer om COCORA…